Lakásbiztosítások

Szinte kivétel nélkül mindenki legnagyobb értéke az otthona, és azok az ingóságok, amiket az otthonában tart. A saját felelős döntésünkön múlik, hogy megvédjük-e (és mennyire védjük meg) az otthonunkat a váratlan helyzetektől.
Mi azt szeretnénk, hogy gondolkodjunk előre, védjük meg az otthonát a legváratlanabb helyzetektől is: például egy olyan villámcsapástól, amelyik egyetlen másodperc alatt okoz tüzet, vagy teszi tönkre az összes elektromos berendezését. Vagy egy csőtöréstől, amelyik eláztatja a házat, a lakást, a szomszédokat és ezzel jelentős károkat okoz. De egy beázás, a kártevők, vagy akár olyan extrém helyzetek mint az idegen tárgyak okozta kár ellen is fontos bebiztosítani az ingatlanunkat, ingóságainkat.
Tény, hogy egy lakásbiztosítás nem előzi meg a bajt, de ha bekövetkezik akkor segít.
Az is tény, hogy nem könnyű kiválasztani az ideális lakásbiztosítást.
Mi segítünk!
Figyelembe véve az összes lehetséges szempontot, megkeressük az Önnek ideális lakásbiztosítást, és segítünk megkötni is. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és biztosítsuk be az ingatlanát, ingóságait.

 

Mit tudnak a lakásbiztosítások?

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük számodra, hogy jellemzően milyen esetekben nyújtanak szolgáltatást a lakásbiztosítási konstrukciók.

Tűz- és elemi károk

Tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, jégverés, hónyomás, szikla-, kőomlás, földcsuszamlás, felhőszakadás, árvíz, földrengés, vízkár, üvegkár

Betörés

Betöréses lopás, rablás, rongálás

Kiegészítő fedezetek

Felelősségbiztosítás, családi balesetbiztosítás, jogvédelem, ebtartói felelősségbiztosítás és biztosítónként további egyedi fedezetek.