Lakásbiztosítások

Életünk egyik legnagyobb értéke az otthonunk, illetve ami benne van. Hosszú évek, vagy akár évtizedek alatt felépített háztartásunk azonban pillanatok alatt semmivé lehet egy nagyobb nem várt katasztrófa esetén. Érdemes hát felkészülni, hogy legyen egy biztosítás, ami ilyen esetben segítséget nyújt.

Legyen szó egy egyszerű csőtörésről, ami hirtelen százezrekkel terhelheti meg a családi kasszát, vagy nagyobb bajról, ami milliókkal. A lakásbiztosítás rengeteg olyan szolgáltatást tud manapság nyújtani, ami kihúz a bajból.

Ahhoz azonban, hogy a biztosítás tényleg lefedje kockázataidat, és a biztosító az általad elvárt szinten térítsen, fontos, hogy olyan szakember készítse elő a Te szerződésedet, aki ismeri a biztosítók termékeit, és képes az igényeidre a megfelelő megoldást megtalálni.

Mit tudnak a lakásbiztosítások?

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük számodra, hogy jellemzően milyen esetekben nyújtanak szolgáltatást a lakásbiztosítási konstrukciók.

Tűz- és elemi károk

Tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, jégverés, hónyomás, szikla-, kőomlás, földcsuszamlás, felhőszakadás, árvíz, földrengés, vízkár, üvegkár

Betörés

Betöréses lopás, rablás, rongálás

Kiegészítő fedezetek

Felelősségbiztosítás, családi balesetbiztosítás, jogvédelem, ebtartói felelősségbiztosítás és biztosítónként további egyedi fedezetek.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Sikeresen feliratkoztál!