LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Szinte kivétel nélkül mindenki legnagyobb értéke az otthona, és azok az ingóságok, amiket az otthonában tart. A saját felelős döntésünkön múlik, hogy megvédjük-e (és mennyire védjük meg) az otthonunkat a váratlan helyzetektől.

Mi azt szeretnénk, hogy gondolkodjunk előre, védjük meg az otthonod a legváratlanabb helyzetektől is: például egy olyan villámcsapástól, amelyik egyetlen másodperc alatt okoz tüzet, vagy teszi tönkre az összes elektromos berendezését. Vagy egy csőtöréstől, amelyik eláztatja a házat, a lakást, a szomszédokat és ezzel jelentős károkat okoz. De egy beázás, a kártevők, vagy akár olyan extrém helyzetek, mint az idegen tárgyak okozta kár ellen is fontos bebiztosítani az ingatlanunkat, ingóságainkat.

Tény, hogy egy lakásbiztosítás nem előzi meg a bajt, de ha bekövetkezik akkor segít.

Az is tény, hogy nem könnyű kiválasztani az ideális lakásbiztosítást.

Mi segítünk! Akkor is, ha már rendelkezel lakásbiztosítással, de áttekintenéd, hogy a védelem és a biztosítási összegek megfelelnek-e a mai kor követelményeinek.

Figyelembe véve az összes lehetséges szempontot, megkeressük számodra az ideális lakásbiztosítást, és segítünk megkötni is. Vedd fel velünk a kapcsolatot most, és biztosítsuk be az ingatlanod és az ingóságaidat!

Mit tudnak a lakásbiztosítások?

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük, hogy jellemzően milyen esetekben nyújtanak szolgáltatást a lakásbiztosítási konstrukciók.

Tűz- és elemi károk

Tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, jégverés, hónyomás, szikla-, kőomlás, földcsuszamlás, felhőszakadás, árvíz, földrengés, vízkár, üvegkár

Betörés

Betöréses lopás, rablás, rongálás

Kiegészítő fedezetek

Felelősségbiztosítás, családi balesetbiztosítás, jogvédelem, ebtartói felelősségbiztosítás és biztosítónként további egyedi fedezetek.