Gépjárműbiztosítások

Manapság egy középkategóriás új autó ára bőven tízmilliós nagyságrendű összeg, és a használt autók vételára is jelentősen megemelkedett. A legtöbb háztartásban egy vagy két autó családtagnak számít, pótlásuk önerőből nagyon nehezen megoldható feladat. Ha van gépjárműved, vagy most tervezed a vásárlást, akkor kétféle biztosítást szükséges és érdemes megkötnöd.

Kötelezően rendelkezned kell érvényes gépjármű-felelősségbiztosítással. Enélkül az autód/járműved nem vehet részt a forgalomban. Ezt hívjuk kötelezőnek és akkor segít, ha mi okozunk kárt. Emellett érdemes Casco biztosítást is kötnöd számtalan opcióval, arra az esetre, ha a maximális védelmet szeretnéd adni az autódnak és a benne utazóknak, köztük saját magadnak.

Ma Magyarországon évente több millió autóbiztosítási esemény történik: éppen ezért fontos, hogy teljes körű védelmet kapj.

Ebben segíthetünk Neked.

Felmérjük az igényeid, az autóhasználati szokásaid, kockázatot elemzünk, átnézzük az összes biztosító minden ajánlatát, és megtaláljuk azt, amelyik ideális Neked: legyen fontos az ár, vagy a szolgáltatás minősége, biztosan tudunk segíteni.

Kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megkeressük a számodra ideális kötelező biztosítást, Cascot, és segítünk megkötni is.

Melyik gépjárműbiztosítás mire jó?

Lássuk, hogy melyik gépjárműbiztosítás mire nyújt szolgáltatást!

Gépjármű felelősségbiztosítás

A gépjárművel másoknak okozott vagyoni- és személyi sérüléses károk esetén térít. Megkötése törvényileg kötelező, csak ennek birtokában vehetsz részt a forgalomban.

CASCO biztosítás

Jellemzően olyan esetekben segít, amikor gépjárművünk saját hibánkból sérül meg, vagy elemi kár éri, esetleg ellopják, vagy megrongálják.