Ügyfeleinknek

Ahogy annak idején labdarúgóként nálam a szurkolók és a közönség, most biztosítási alkuszként nálunk az ügyfél áll a középpontban! És ezek nem puszta szavak.

Független biztosításközvetítőként az ügyfél megbízásából és az ügyfél érdekében járunk el. A biztosítókkal és az egyéb piaci szereplőkkel kialakított partneri kapcsolatok is azt szolgálják, hogy bármilyen helyzetben az ügyfelünk számára legelőnyösebb megoldást tudjuk kiharcolni.

Hogy miért? Mert hosszú távon gondolkodunk. Mind a biztosítási szerződések, mind pedig az ügyfélkapcsolatok hosszú távra köttetnek, amelynek során végig az a célunk, hogy kölcsönös elégedettség mentén működhessünk együtt.

Ezt a célt szolgálja az is, hogy 2022 őszén a TE.I.B. Kft. alapítótagként vett részt a Solidium Első Magyar Biztosításközvetítői Klaszter Zrt. létrehozásában. A Solidium Klaszter célja, hogy a független biztosításközvetítő tagjai működését megkönnyítse és fejlessze, ezáltal más piaci szereplőknél nem elérhető előnyökhöz juttassa az alkusz, jelen esetben a TE.I.B. lakossági és a vállalati ügyfeleit.

Az ezzel kapcsolatos részletekről rövidesen konkrétumok szintjén is beszámolunk.

Kik vagyunk?

Rumpler Gabriella

tanácsadó és back office vezető

2006 óta tartó szakmai múlttal segítem meglévő és leendő ügyfeleimet. Fordulj hozzám bizalommal!

Telek András

ügyvezető

Több, mint tizenöt éve döntöttem úgy, hogy számomra az ügyfelek a legfontosabbak, majd létrehoztam alkusz cégemet. Keress bátran!

Fábián Lászlóné

Fábián Lászlóné

alkusz asszisztens

Közel 50 éve dolgozom a biztosítási szakmában azért, hogy ügyfeleink elégedettségét kivívjam még egy káresemény rendezése során is.

Kovács Zsolt

biztosítási alkusz

Három évtizedes szakmai tapasztalatommal segítek megtalálni az ügyfelek számára a legjobb biztosítási megoldásokat.

Saskőy Zsuzsanna

biztosítási alkusz

Számomra az elégedett ügyfél a legfontosabb, így több évtizedes szakmai tudásomat használva keresem meg számukra a legjobb ajánlatokat.

Fábián Lászlóné

Kovács Virág

biztosítási alkusz

Folyamatosan figyelemmel kísérem a biztosítási piac újdonságait, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezhessek az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban.

Ügyfeleink mondták

„Köszönöm a tanácsadást! Nélküled órák hosszat bolyongtam volna a különböző adminisztrációs útvesztőkben és bújhattam volna a netet a válaszokat keresve.” – K.A.
“Úgy érzem mindent megtettél azért, hogy kifizesse a biztosító a kárunkat. Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést.” – T.P.
“Teljeskörű, és részteles tájékoztatást kaptam. Nehéz lett volna mindennek utána nézni.” – N.B.