Vállalati biztosítások

Bár talán nem fenyeget minket olyan válság mint 1929-ben amikor egy nap alatt szakadt be a tőzsde, de akármennyire is körültekintően, óvatosan, kockázatkerülően vezeti a cégét, bármikor történhet olyan váratlan dolog, amelyik alapjaiban rengetheti meg a vállalkozását.

A – különböző – vállalati (vagyon)biztosításokkal éppen az ilyen helyzetekre tud felkészülni, szembenézni, és választ adni úgy, hogy a vállalati biztosítás segítségével tompíthatunk a cégét ért károkon. Az ilyen vállalati felelősségbiztosítás hatalmas terhet vehet le a válláról, és jelentősen csökkentheti a stresszt, ami kapkodáshoz, rossz döntésekhez (azok pedig további károkhoz) vezethetnek.

Tudja biztonságban a cégét, vállalkozását: kattintson, vegye fel velünk a kapcsolatot. A piacon található összes vállalati biztosítás közül szívesen megkeressük azt amelyik tökéletes lesz a cégének

 

Mit tudnak a vállalati biztosítások?

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük számodra, hogy jellemzően milyen esetekben nyújtanak szolgáltatást a vállalati biztosítási konstrukciók.

Tűz- és elemi károk

Tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, jégverés, hónyomás, szikla-, kőomlás, földcsuszamlás, felhőszakadás, árvíz, földrengés, vízkár, üvegkár

Betörés

Betöréses lopás, rablás, rongálás

Kiegészítő fedezetek

Felelősségbiztosítás, családi balesetbiztosítás, jogvédelem, ebtartói felelősségbiztosítás és biztosítónként további egyedi fedezetek.