Vállalati biztosítások

Évtizedekig úgy gondoltuk, hogy nem fenyeget minket olyan válság mint 1929-ben, amikor egy nap alatt szakadt be a tőzsde, de az utóbbi években ismét megtapasztalhattuk, hogy akármennyire is körültekintően, óvatosan, kockázatkerülően vezeted a céged, bármikor történhet olyan váratlan dolog, amelyik alapjaiban rengetheti meg a vállalkozásod. De még válság sem szükséges ahhoz, hogy egy tűzeset a vállalkozás ingatlanjait és eszközeit megsemmisítse, több napos, hetes, hónapos üzemszünetet jelentsen, amely alatt a cég nem tud termelni vagy értékesíteni, így jelentős bevételtől esik el és vevőket veszít.

A különböző vállalati vagyonbiztosításokkal éppen az ilyen helyzetekre tudsz felkészülni, szembenézni, és választ adni úgy, hogy a vállalati biztosítás segítségével tompíthatjuk a céget ért károkat.

Sőt, a vállalkozás számos módon okozhat kárt harmadik félnek is, amelyre felelősségbiztosításra van szükség. Az ilyen vállalati felelősségbiztosítások hatalmas terhet vehetnek le a vállalkozók, cégvezetők és vezető tisztségviselők válláról.

De ugyanígy gondoskodni szükséges a vállalati gépjárműflottákról és nem utolsó sorban a munkavállalókról különböző csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokkal.

Tudd biztonságban a céged, vállalkozásod: kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot! A piacon található összes vállalati biztosítás közül szívesen megkeressük azt, amelyik tökéletes lesz a céged számára.

Mit tudnak a vállalati biztosítások?

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük számodra, hogy jellemzően milyen esetekben nyújtanak szolgáltatást a megnevezett kockázatokra szóló vállalati biztosítási konstrukciók. Ezeken túlmenően létezik úgynevezett all risks biztosítás is, amely minden olyan meg nem nevezett kockázatra fedezetet nyújt, amelyet a biztosító az adott szerződésben nem zár ki a szolgáltatási kötelezettségei közül.

VAGYONBIZTOSÍTÁS (Épület- és ingóságbiztosítás)

Tűz- és elemi károk

Tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, jégverés, hónyomás, szikla-, kőomlás, földcsuszamlás, felhőszakadás, árvíz, földrengés, vízkár, üvegkár

Betörés

Betöréses lopás, rablás, rongálás

Géptörés

Elektromos, valamint elektronikus gépek és berendezések biztosítása

Üzemszünet biztosítás

Építés, szerelés biztosítás

További speciális biztosítások

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Általános, szakmai, szolgáltatói, munkáltatói, bérlői, bérbeadói és egyéb fedezetek.