Telek András
cégvezető

 

Az Allianz biztosítónál 2007-ben kezdtem el dolgozni, mint alkuszreferens. A biztosítónál eltöltött egy év szakmai tapasztalat után úgy éreztem, hogy én az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolatban tudom magam hasznossá tenni igazán.

Az elmúlt tíz évben igyekeztem minél több gyakorlati tudásra szert tenni, majd 2017-ben megkaptam az MNB engedélyt, hogy saját cégemmel folytathassam ügyfeleim biztosítási igényeinek kiszolgálását.

év Tapasztalat

ügyfél

kezelt szerződés

Nem elég?

Ha nem győznek meg a számok, akkor lépj velem kapcsolatba, és hadd bizonyítsam szakmai tudásom személyesen.

Miben tudok segíteni?

Miért érdemes hozzám fordulnod? Mert biztosításaiddal kapcsolatban igyekszem minél egyszerűbben levenni a válladról a legtöbb terhet. Összeszedtem, hogy többek közt miben tudok a segítségedre lenni.

Megtalálom a megfelelő biztosítást számodra

Szükséged van biztosításra, de még magad sem tudod pontosan milyenre? Tartasz valamilyen baj bekövetkezésétől, és nem tudod hogyan készülhetsz fel rá? Segítek! Megkeresem amire szükséged van.

Személyreszabom biztosításod, igényeid szerint

A védelem akkor jó, ha tényleg arra szól, amire szükséd van. Laikusként könnyű elveszni a rengeteg információ rengetegében. Az én szerepem az, hogy tényleg Neked, és Rólad szóljon a kiválasztott biztosítás.

Felhívom a figyelmed, hogy mire érdemes odafigyelned

Az átlagos biztosítási feltétel egy kisregény hosszúságát is elérheti. A rengeteg szakszöveg és jogi nyelvezet sokszor megkívánja a szakértői értelmezést. Hogy később ne érjen meglepetés, én segítek értelmezni az apróbetűs részeket.

Pénz takarítok meg neked

Akár új biztosítás kötésekor, akár meglévő szerződéseid áttekintésekor is arra törekszem, hogy megtaláljam számodra az ár/érték arányban legjobb megoldást.

Online is kapcsolatba léphetünk

Elérsz itt a weblapon, írhatsz nekem e-mailt, vagy rámírhatsz Messengeren is. Fontosnak tartom ugyanis, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba kerüljünk, ha szükséged van rám.

Online kezelheted szerződése(i)det

Az oldalon elhelyezett nyomtatványokkal előkészítheted az ügyintézést, és segítek a rugalmas szerződéskezelésben, online.

Lépj velem kapcsolatba!

A lenti adatlap kitöltésével e-mailt tudsz küldeni nekem. Hamarosan pedig felveszem Veled a kapcsolatot. Keress bizalommal!