Telek András
cégvezető

Az Allianz Biztosítónál 2007-ben kezdtem el dolgozni, mint alkuszreferens. A biztosítónál eltöltött egy év szakmai tapasztalat után úgy éreztem, hogy az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolatban tudom magam igazán hasznossá tenni, ezért egy alkusz cégnél folytattam a pályafutásom.

Tíz év alatt jelentős gyakorlati tudásra tettem szert, majd 2017-ben saját alkuszcéget alapítottam, hogy önállóan folytathassam ügyfeleim biztosítási igényeinek kiszolgálását. Az azóta eltelt években kollégáimmal közösen további sikereket értem el, így magánszemélyek, vállalatok, intézmények és közösségek széleskörű biztosítási igényeit szolgálom ki.

év Tapasztalat

ügyfél

kezelt szerződés

Nem elég?

Ha nem győznek meg a számok, akkor lépj velem kapcsolatba, és hadd bizonyítsam szakmai tudásom személyesen.

Miben tudok segíteni?

Hogy miért érdemes hozzám fordulnod? Mert biztosításaiddal kapcsolatban leveszem a válladról a legtöbb terhet, és igyekszem minél egyszerűbbé tenni számodra a biztosítási döntéseket. profilom a lakás-, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB), Casco, vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás, valamint csoportos szerződések.  Többek között az alábbiakban tudok a segítségedre lenni.

Megtalálom a megfelelő biztosítást számodra

Szükséged van biztosításra, de még magad sem tudod pontosan milyenre? Tartasz valamilyen baj bekövetkezésétől, és nem tudod hogyan készülhetsz fel rá? Segítek! Megkeresem amire szükséged van.

Személyre szabom biztosításod, igényeid szerint

A védelem akkor jó, ha tényleg arra szól, amire szükséged van. Laikusként könnyű elveszni a rengeteg információ rengetegében. Az én szerepem az, hogy tényleg Neked és Rólad szóljon a kiválasztott biztosítás.

Rávilágítok arra, hogy mire érdemes odafigyelned

Az átlagos biztosítási feltétel egy kisregény hosszúságát is elérheti. A rengeteg szakszöveg és jogi nyelvezet sokszor megkívánja a szakértői értelmezést. Segítek értelmezni az apróbetűs részeket, hogy később ne érjen meglepetés.

Pénz takarítok meg neked

Akár új biztosítás kötésekor, akár meglévő szerződéseid áttekintésekor is arra törekszem, hogy megtaláljam számodra az ár/érték arányban legjobb megoldást.

Online is kapcsolatba léphetünk

Elérsz itt a weblapon, írhatsz nekem e-mailt, vagy felveheted velem a kapcsolatot Messengeren is. Fontosnak tartom ugyanis, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba kerüljünk, ha szükséged van rám.

Online kezelheted szerződése(i)det

Az oldalon elhelyezett nyomtatványokkal előkészítheted az ügyintézést, és segítek a rugalmas szerződéskezelésben, online.