Utasbiztosítás

Különös pszichológiája van az utazásoknak. Akár autóval tengerpartra, repülővel városlátogatásra, busszal egy focimeccsre, vagy egy külföldi rokonhoz utazik: feldobottan, izgatottan, élményekre nyitottan indul el.
Eszébe sem jut, hogy éppen külföldön történhet Önnel és a családjával bármilyen váratlan, rossz vis maior helyzet.
Valahogy úgy hisszük, hogy külföldön nem romolhat le az autó, egy idegen országban senki nem lesz beteg, és bizonyos, hogy senkit nem ér baleset ezért nem is kell megterhelő kórházi számlákkal szembesülni.
Pedig a statisztika szerint minden 15. külföldi utazáskor szükség van az utasbiztosításra. És nem mindegy, hogy Ön milyet kötött, mert külföldön egyáltalán nem meglepőek a több ezer Euros egészségügyi számlák.
Az utazása előtt szívesen segítünk Önnek abban, hogy megtaláljuk az ideális utasbiztosítást, azt amelyik az adott útra a leghasznosabb, amelyik a legkomplexebb védelmet, és megoldást nyújtja, ha szükséges.
Kattintson, segítünk kiválasztani a megfelelő utasbiztosítást!

 

Milyen szolgáltatást nyújtanak az egészségbiztosítások?

Asszisztencia

Az asszisztenciaszolgáltatás egy telefonos segítségnyújtás egészségügyi probléma, vagy baleset esetén. A hívás keretében felvilágosítást kaphatunk az egészségügyi ellátásunk lehetőségeiről, illetve segítenek a lehető leggyorsabban megoldani problémánkat.

Élet- baleset- és egészségbiztosítás

Az utasbiztosítások esetében ez sokszor az asszisztenciával együtt lép fel. Ha baleset ér bennünket, vagy probléma adódik az egészségünkkel az asszisztencián keresztül kérhetjük orvosi segítség megszervezését. A biztosító igazolja, hogy rendelkezünk biztosítással, és az ellátás költségeit megtéríti az orvosi intézménynek.

Poggyászbiztosítás

A poggyászbiztosítási elem téríti meg az útipoggyászunk sérülése, elveszése, eltulajdonítása miatti kárunkat.