UTASBIZTOSÍTÁS

Különös pszichológiája van az utazásoknak. Akár autóval tengerpartra, repülővel városlátogatásra, busszal egy focimeccsre, vagy egy külföldi rokonhoz utazol: feldobottan, izgatottan, élményekre nyitottan indulsz el.

Sokaknak eszébe sem jut, hogy éppen külföldön történhet valamilyen váratlan, akár azonnali segítséget, vagy jelentős anyagi terhet jelentő helyzet.

Sokan bíznak benne, hogy nem pont a külföldi út során romlik el az autó, egy idegen országban senki nem lesz beteg, és bizonyos, hogy senkit nem ér baleset, aminek kapcsán megterhelő kórházi számlákkal kellene szembesülni. És nem kell, hogy óriási tragédia történjen. Akár egy 2 napos ellátást igénylő gyomorrontás is többszázezres kórházi számlát, lemondott fakultatív programokat, extra utazási vagy szállásköltséget jelenthet.

A statisztika szerint minden 15. külföldi utazáskor szükség van az utasbiztosításra. És nem mindegy, hogy milyen biztosítást kötöttél, mert külföldön egyáltalán nem meglepőek a több ezer eurós egészségügyi számlák.

Utazásod előtt szívesen segítünk abban, hogy megtaláljuk az ideális utasbiztosítást, azt amelyik az adott útra a leghasznosabb, amelyik a legkomplexebb védelmet, és megoldást nyújtja, ha szükséges. Az utasbiztosítások esetében aztán tényleg nagyon széles palettáról kell választani, és mi tudjuk, hogy milyen úti cél, közlekedési eszköz, szabadidős tevékenység stb. során milyen szempontokra kell odafigyelni. Ezeknek megfelelően javaslunk a védelem és a pénztárca szempontjából is optimális konstrukciót.

Kattints, és segítünk kiválasztani a megfelelő utasbiztosítást!

Milyen alapvető szolgáltatásokat nyújtanak az utasbiztosítások?

Asszisztencia

Az asszisztenciaszolgáltatás egy telefonos segítségnyújtás egészségügyi vagy egyéb váratlan probléma, például baleset esetén. A hívás keretében felvilágosítást kaphatunk az egészségügyi ellátásunk lehetőségeiről, illetve segítenek a lehető leggyorsabban megoldani olyan problémánkat, amiket az elveszett csomagok, lerobbant autó, vagy hasonló kellemetlenségek okoznak.

Élet- baleset- és egészségbiztosítás

Egy külföldön bekövetkező halál- vagy baleset, valamint komoly megbetegedés sokféle és jelentős összegű kiadásokat eredményez. Ezek a kiadások pedig országonként jelentősen eltérhetnek a Magyarországon megszokott költségektől, így ez az utasbiztosítások legfontosabb eleme, amelyet a célország egészségügyi költségeihez igazodva javasolt kiválasztani.

Poggyászbiztosítás

A poggyászbiztosítási elem téríti meg az útipoggyászunk sérülése, elvesztése, eltulajdonítása miatti kárunkat.

Széleskörű extra szolgáltatások

Ezek közé biztosítónként számtalan szolgáltatás tartozik: felelősségbiztosítás, jogvédelem, gépjármű asszisztencia, szabadidős tevékenységek extra fedezetei stb.