Biztosítás és pénzügyek válogatott védelemmel!

Lakásbiztosítások

Többféle kár érheti az otthonát, és az otthonában tárolt ingóságait. Tudja biztonságban az értékeit egy mindenre kiterjedő lakásbiztosítással.

Gépjárműbiztosítások

Kötelező, és Casco: ha van gépjárműve, akkor tudja, hogy ezekre a biztosításokra szüksége lesz. Segítünk kiválasztani a legjobbat.

Egészségbiztosítások

Kössön velünk egészségbiztosítást, és felejtse el a hálapénzt, az omladozó rendszert, és a várólistákat. Az egészsége mindennél fontosabb.

Utasbiztosítások

Egy külföldi utazás alatt rengeteg nem várt esemény történhet. Készüljön fel rá, előzze meg, tudja magát és szeretteit biztonságban!

Vállalati biztosítások

Tudja anyagi biztonságban a cégét, vállalkozását, olyan vállalati vagyonbiztosítással, amely felkészül a legtöbb vis maior helyzetre.

Megtakarítások

A megtakarítási biztosítás egy biztosítás, azokra az élethelyzetekre, amikre előre fel tudunk készülni. Segítünk, hogy elérhesse a megtakarítási céljait.

Kik vagyunk?

Rumpler Gabriella

tanácsadó és back office vezető

Immár 12 éves szakmai múlttal segítem meglévő és leendő ügyfeleimet. Fordulj hozzám bizalommal!

Telek András

ügyvezető

Tíz éve döntöttem úgy, hogy számomra az ügyfelek a legfontosabbak, így létrehoztam alkusz cégemet. Keress bátran!

Steitz Péter

tanácsadó

Tapasztalt ingatlanosként vágtam bele a biztosítási szakmába. Célom, hogy minden ügyfelem egyéni, személyre szabott figyelemben részesüljön.

Ügyfeleink mondták

„Köszönöm a tanácsadást! Nélküled órák hosszat bolyongtam volna a különböző adminisztrációs útvesztőkben és bújhattam volna a netet a válaszokat keresve.” – K.A.
“Úgy érzem mindent megtettél azért, hogy kifizesse a biztosító a kárunkat. Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést.” – T.P.
“Teljeskörű, és részteles tájékoztatást kaptam. Nehéz lett volna mindennek utána nézni.” – N.B.