Biztosítások válogatott védelemmel!

Ha Te is az optimális megoldások híve vagy, mi örömmel leszünk a partnereid ebben. Egy új lakás, felújítás, nagyobb értékű eszköz (műszaki cikk, bútor stb.), gépjármű, vagy az egészségeddel, hozzátartozóiddal kapcsolatos élethelyzetek, valamint a vállalkozásod mind-mind külön megoldást igényelnek. Ezeket a megoldásokat sokszor a különböző biztosítások jelentik, amelyek között nem könnyű eligazodni. Független alkuszként segítünk kiválogatni az igényeidnek megfelelő védelmet, és támogatást nyújtunk az adminisztrációs és kárrendezési teendők során is. Téged és vállalkozásodat képviseljük, ha az alábbi biztosítási védelem bármelyikére van szükséged.

Lakásbiztosítások

Többféle kár érheti az otthonod és az abban tárolt ingóságaid. Tudd biztonságban az értékeid egy mindenre kiterjedő lakásbiztosítással!

Gépjárműbiztosítások

Kötelező és Casco: ha van gépjárműved, akkor tudod, hogy ezekre a biztosításokra szükséged lesz. Segítünk kiválasztani a legjobbat.

Egészségbiztosítások

Köss velünk egészségbiztosítást, és válts minőségi egészségügyi szolgáltatásokra, várakozás nélkül. Az egészséged mindennél fontosabb.

Utasbiztosítások

Egy külföldi utazás alatt rengeteg nem várt esemény történhet. Készülj fel rá, előzd meg, tudd magad és szeretteidet biztonságban!

Élet- és balesetbiztosítások

Optimális esetben sosem lesz rájuk szükség. De egy tragédiától és balesettől mindenki fél. A kockázati biztosításokkal felkészülhetsz a személyedet érintő váratlan élethelyzetekre, és ha tényleg nem történik baj, akkor a végén elégedetten dőlhetsz hátra: Te mindent megtettél!     

Vállalati biztosítások

Tudd anyagi biztonságban a céged, vállalkozásod vállalati vagyon– és felelősségbiztosítással, gondoskodj a gépjármű parkról és nem utolsó sorban munkavállalóidról!

MLSZ versenyrendszeréhez tartozó Sport biztosítás

Élvezd önfeledten a labdarúgást sportolóként! A kispályától a válogatott mérkőzésekig biztosítottak az MLSZ futballistái és munkavállalói a meccsek ideje alatt.

 

Sport biztosítás extra

Élvezd önfeledten a labdarúgást sportolóként! A kispályától a válogatott mérkőzésekig biztosítottak az MLSZ futballistái és munkavállalói a meccsek ideje alatt.

 

Kik vagyunk?

Rumpler Gabriella

tanácsadó és back office vezető

2006 óta tartó szakmai múlttal segítem meglévő és leendő ügyfeleimet. Fordulj hozzám bizalommal!

Telek András

ügyvezető

Több, mint tizenöt éve döntöttem úgy, hogy számomra az ügyfelek a legfontosabbak, majd létrehoztam alkusz cégemet. Keress bátran!

Fábián Lászlóné

Fábián Lászlóné

alkusz asszisztens

Közel 50 éve dolgozom a biztosítási szakmában azért, hogy ügyfeleink elégedettségét kivívjam még egy káresemény rendezése során is.

Kovács Zsolt

biztosítási alkusz

Három évtizedes szakmai tapasztalatommal segítek megtalálni az ügyfelek számára a legjobb biztosítási megoldásokat.

Saskőy Zsuzsanna

biztosítási alkusz

Számomra az elégedett ügyfél a legfontosabb, így több évtizedes szakmai tudásomat használva keresem meg számukra a legjobb ajánlatokat.

Fábián Lászlóné

Kovács Virág

biztosítási alkusz

Folyamatosan figyelemmel kísérem a biztosítási piac újdonságait, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezhessek az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban.

Ügyfeleink mondták

„Köszönöm a tanácsadást! Nélküled órák hosszat bolyongtam volna a különböző adminisztrációs útvesztőkben és bújhattam volna a netet a válaszokat keresve.” – K.A.
“Úgy érzem mindent megtettél azért, hogy kifizesse a biztosító a kárunkat. Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést.” – T.P.
“Teljeskörű, és részteles tájékoztatást kaptam. Nehéz lett volna mindennek utána nézni.” – N.B.