Rumpler Gabriella
biztosítási szakértő

 

Immáron 12 éve dolgozom a biztosítási szakmában, ahol tapasztalatom alkusz cégeknél szereztem. Munkám során mindig az ügyfeleim érdekeit képviseltem, akikkel kapcsolatban mindig is fontosnak tartottam, hogy elégedettek legyenek a számukra megkötött szerződésekkel, és segítsem őket az esetleges biztosításokkal kapcsolatos eligazodásban és ügyintézésben.

Jelenleg elsősorban a lakossági biztosítások területén dolgozom, valamint a TE.I.B. csapatában az adminisztrációs háttér és a kapcsolattartás is az én feladatom.

év Tapasztalat

ügyfél

kezelt szerződés

Nem elég?

Ha nem győznek meg a számok, akkor lépj velem kapcsolatba, és hadd bizonyítsam szakmai tudásom személyesen.

Miben tudok segíteni?

Miért érdemes hozzám fordulnod? Mert biztosításaiddal kapcsolatban igyekszem minél egyszerűbben levenni a válladról a legtöbb terhet. Összeszedtem, hogy többek közt miben tudok a segítségedre lenni.

Megtalálom a megfelelő biztosítást számodra

Szükséged van biztosításra, de még magad sem tudod pontosan, milyenre? Tartasz valamilyen baj bekövetkezésétől, és nem tudod hogyan készülhetsz fel rá? Segítek! Megkeresem amire szükséged van.

Személyreszabom biztosításod, igényeid szerint

A védelem akkor jó, ha tényleg arra szól, amire szükséd van. Laikusként könnyű elveszni az információrengetegében. Az én szerepem az, hogy tényleg Neked, és Rólad szóljon a kiválasztott biztosítás.

Felhívom a figyelmed, hogy mire érdemes odafigyelned

A védelem akkor jó, ha tényleg arra szól, amire szükséd van. Laikusként könnyű elveszni a rengeteg információ rengetegében. Az én szerepem az, hogy tényleg Neked, és Rólad szóljon a kiválasztott biztosítás.

Pénzt takarítok meg neked

Akár új biztosítás kötésekor, akár meglévő szerződéseid áttekintésekor is arra törekszem, hogy megtaláljam számodra az ár/érték arányban legjobb megoldást.

Online is kapcsolatba léphetünk

Elérsz itt a weblapon, írhatsz nekem e-mailt, vagy rámírhatsz Messengeren is. Fontosnak tartom ugyanis, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba kerüljünk, ha szükséged van rám.

Online kezelheted szerződése(i)det

Az oldalon elhelyezett nyomtatványokkal előkészítheted az ügyintézést, és segítek a rugalmas szerződéskezelésben, online.

Lépj velem kapcsolatba!

A lenti adatlap kitöltésével e-mailt tudsz küldeni nekem. Hamarosan pedig felveszem Veled a kapcsolatot. Keress bizalommal!