Rumpler Gabriella
biztosítási szakértő

2006 óta dolgozom a biztosítási szakmában, tapasztalatomat alkusz cégeknél szereztem. Munkám során mindig az ügyfeleim érdekeit képviseltem, akikkel kapcsolatban kiemelten fontosnak tartottam, hogy elégedettek legyenek a számukra megkötött szerződésekkel, és segítsem őket az esetleges biztosításokkal kapcsolatos eligazodásban és ügyintézésben.

Jelenleg elsősorban a lakossági biztosítások területén dolgozom, valamint a TE.I.B. csapatában az adminisztrációs háttér és a kapcsolattartás is az én feladatom.

év Tapasztalat

ügyfél

kezelt szerződés

Nem elég?

Ha nem győznek meg a számok, akkor lépj velem kapcsolatba, és hadd bizonyítsam szakmai tudásom személyesen.

Miben tudok segíteni?

Hogy miért érdemes hozzám fordulnod? Mert biztosításaiddal kapcsolatban leveszem a válladról a legtöbb terhet és igyekszem minél egyszerűbbé tenni számodra a biztosítási döntéseket. Fő profilom a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB), a Casco és az utasbiztosítás. Többek között az alábbiakban tudok a segítségedre lenni.

Megtalálom a megfelelő biztosítást számodra

Szükséged van biztosításra, de még magad sem tudod pontosan, milyenre? Tartasz valamilyen baj bekövetkezésétől, és nem tudod hogyan készülhetsz fel rá? Segítek! Megkeresem amire szükséged van.

Személyre szabom biztosításod, igényeid szerint

A védelem akkor jó, ha tényleg arra szól, amire szükséged van. Laikusként könnyű elveszni a rengeteg információ rengetegében. Az én szerepem az, hogy tényleg Neked és Rólad szóljon a kiválasztott biztosítás.

Rávilágítok arra, hogy mire érdemes odafigyelned

Az átlagos biztosítási feltétel egy kisregény hosszúságát is elérheti. A rengeteg szakszöveg és jogi nyelvezet sokszor megkívánja a szakértői értelmezést. Segítek értelmezni az apróbetűs részeket, hogy később ne érjen meglepetés.

 

Pénzt takarítok meg neked

Akár új biztosítás kötésekor, akár meglévő szerződéseid áttekintésekor is arra törekszem, hogy megtaláljam számodra az ár/érték arányban legjobb megoldást.

Online is kapcsolatba léphetünk

Elérsz itt a weblapon, írhatsz nekem e-mailt, vagy felveheted velem a kapcsolatot Messengeren is. Fontosnak tartom ugyanis, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba kerüljünk, ha szükséged van rám.

Online kezelheted szerződése(i)det

Az oldalon elhelyezett nyomtatványokkal előkészítheted az ügyintézést, és segítek a rugalmas szerződéskezelésben, online.