EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

Tény, hogy hazánkban kiválóan képzett, nagyszerű orvosok dolgoznak, ám az is tény, hogy – ha nem akut a gond – akkor távoli vizsgálati időpontokkal, hosszú várólistákkal, riasztó kórházi állapotokkal (és kórházi kiszolgálással) kell szembenézned.

Manapság már széles körben megoldás a magánegészségügy, ahol a modern járóbeteg szakrendelők, kórházak, kitűnő körülmények, közeli időpontok világába kerülsz. Ez azonban költséges megoldás, amire a legtöbben nem gondolnak, és amikor szükség van magánorvosi ellátásra, képalkotó diagnosztikára, műtétre, akkor mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Pedig 2008 óta már hazánkban is rendelkezésre áll az úgynevezett szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, ahol minden Rólad és azokról szól, akiket bevonsz a biztosításba. A Cascohoz hasonló mértékű havi díjért cserébe szükség esetén egy telefonos ellátásszervezőn keresztül foglalhatsz időpontot magán járóbeteg szakellátásra, egynapos sebészeti beavatkozásra, laborvizsgálatra, vagy olyan összetett képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra, amelyet saját zsebből nem könnyen engedhet meg magának az ember (CT, MR stb.). Sőt, az egészségbiztosításokhoz társaságonként többféle jelentős hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások is kapcsolódnak. Ha az autódnak megadsz ilyen típusú védelmet, magadnak és családodnak miért ne tennéd?

Vedd fel velem a kapcsolatot, és megkeressük az igényeidnek legjobban megfelelő egészségbiztosítást legyen szó akár csak Rólad, vagy a családodról, esetleg a munkavállalóidról.

Milyen szolgáltatást nyújtanak az egészségbiztosítások?

Járóbeteg ellátások

Igénybe veheted a járóbeteg ellátásokat, magán rendelőkben. (pl.: belgyógyászat, Fül-,orr-gége, nőgyógyászat, urológus, stb.)

Labor- és diagnosztikai vizsgálat

Elérhetőek a különböző laborvizsgálatok, valamint a fejlett diagnosztikai vizsgálatok.  (pl.: laborvizsgálat – vér, vizelet, röntgen, MR, CT, PET-CT, Cardio-CT stb.)

Kórházi ellátás VIP szinten

A legkiterjedtebb csomagok tartalmazzák a fekvőbeteg ellátást is magánkórházakban, illetve VIP ellátást biztosító szobákban.

Extra szolgáltatások

Például: 24 órás orvosi telefonos segélyszolgálat, nemzetközi második orvosi szakvélemény, szűrővizsgálatok, anyagi segítség úgynevezett rettegett (pl.: daganatos) megbetegedések esetén stb.