Egészségbiztosítás

Tény, hogy hazánkban vannak a legjobban képzett, legnagyszerűbb orvosok, ám az is tény, hogy – ha nem akut a gond – akkor távoli vizsgálatai időpontokkal, hosszú várólistákkal, riasztó kórházi állapotokkal (és kórházi kiszolgálással) kell szembenéznie.
Legtöbbször a magánegészségügy a megoldás, ahol a modern kórházak, kitűnő körülmények, azonnal időpontok világába kerül. Tulajdonképp minden úgy működik, ahogy rendes körülmények között kellene, hogy működjön.
Ma hazánkban – az alap egészségügyi ellátásban – több mint 25 000 ember vár műtétre, és ez a szám minden nap egyre magasabb. Kerülje el, mert semmi nem fontosabb, mint az egészséges.
Válassza a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást, ahol minden Önről – és azokról, akiket bevon a biztosításba – szól.
Vegye fel velem a kapcsolatot, és megkeressük az Ön igényeinek legjobban megfelelő egészségbiztosítást.

 

Milyen szolgáltatást nyújtanak az egészségbiztosítások?

Járóbeteg ellátások

Igénybeveheted a járóbeteg ellátásokat, magán rendelőkben. (pl.: belgyógyászat, Fül-,orr-gége, nőgyógyászat, urológus, stb.)

Labor- és diagnosztikai vizsgálat

Elérhetőek a különböző laborvizsgálatok, valamint a fejlett diagnosztikai vizsgálatok. (pl.: vérvizsgálat, röntgen, CT, MR, stb.)

Kórházi ellátás VIP szinten

A legkiterjedtebb csomagok tartalmazzák a fekvőbeteg ellátást is magánkórházakban, illetve VIP ellátást biztosító szobákban.