Egészségbiztosítás

Biztos Te is találkoztál már olyan emberrel, aki nem volt elégedett valamelyik kórház ellátásával. Sőt, lehet, hogy jártál így már Te is.

Nem könnyű ma elsétálni az utcán úgy, hogy valaki éppen ne szidna egy orvost, egy kórházat, vagy éppen egy adott orvosi élményét. A panaszon kívül, azonban mást is tehetsz.

Az egyik legnagyobb lehetőség számodra, hogy elkerüld a hálapénzt, és az amúgy is omladozó egészségügyi rendszer negatív hatásait az a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás. Ezekkel a speciális szerződésekkel tulajdonképpen átugrod a várólistákat, és VIP egészségügyi ellátást vásárolsz meg magadnak (és akár az egész családodnak) kimondottan jó áron.

Milyen szolgáltatást nyújtanak az egészségbiztosítások?

Járóbeteg ellátások

Igénybeveheted a járóbeteg ellátásokat, magán rendelőkben. (pl.: belgyógyászat, Fül-,orr-gége, nőgyógyászat, urológus, stb.)

Labor- és diagnosztikai vizsgálat

Elérhetőek a különböző laborvizsgálatok, valamint a fejlett diagnosztikai vizsgálatok. (pl.: vérvizsgálat, röntgen, CT, MR, stb.)

Kórházi ellátás VIP szinten

A legkiterjedtebb csomagok tartalmazzák a fekvőbeteg ellátást is magánkórházakban, illetve VIP ellátást biztosító szobákban.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Sikeresen feliratkoztál!