Először is szeretnénk minden kedves ügyfelünknek és olvasónknak nagyon boldog karácsonyt kívánni.

Mivel pénzügyi cég vagyunk, ezért engedje meg nekünk, hogy pár hasznos tippel ajándékozzuk meg:

  1. Ne ész nélkül költekezzünk karácsonykor!

Sajnos a modern világban kicsit elszaladtunk abba az irányba, hogy karácsonykor “versenyvásárlásba” kezdünk. Minél több ajándék legyen, és még az sem baj, ha hitelt kell hozzá felvenni. Józan ésszel belegondolva ez nagyon nem a helyes irány. Még ha nem is hangzik nagyon üzletiesen, de a karácsonynak a szeretetről a családról, és az ünneplésről kell szólnia, nem az ajándékhalomról. Ne álljon be ebbe a sorba!

2. Év végén is figyeljünk a pénzekre!

Ne feledjük így év vége felé, hogy számos állami pénz hever a földön, amelyért csak le kell hajoljunk! A pénztárakra, és nyugdíj megtakarításokra ugyanis 20%-os adókedvezmény jár az idén befizetett pénzek után. Ez az összeg a pénztárak esetén akár 150 ezer forint is lehet, így kimondottan érdemes erre egy kis hangsúlyt fektetni így szilveszter közeledtével.

3. Vizsgáljuk felül a meglévő szerződéseinket!

Még mindig sokan vannak, akiknek mostanában van az évfordulója a lakásbiztosításának, és/vagy a kötelező biztosításának. Szinte évről-évre tudunk valamilyen előnyöket találni, amely természetesen az anyagiakban köszön vissza. Lehet, hogy sokszor nem egy horribilis összegről van szó, de ahogy a mondás is tartja sok kicsi sokra megy.

Ezekkel a gondolatokkal szeretnénk mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni, és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!