Biztosítás és pénzügyek válogatott védelemmel!

Hitelkiváltás

Néhány évente akkor is érdemes átvizsgálni a jelenlegi hitelét, ha elégedett vele, és nem okoz gondot a törlesztése. A hitelkiváltással optimalizálhatjuk a költségeit.

Hitelképesség vizsgálat

Számtalan dolog befolyásolja azt, hogy Ön hitelképes-e, és ha igen, mekkora hitelre jogosult. Szívesen megvizsgáljuk a hitelképességét.

Babaváró hitel

Több mint tíz bankban juthat hozzá az államilag támogatott babaváró hitelhez, de fontosak a feltételek, és a kockázatai is. Tudjon meg mindent!

Támogatott, és piaci jelzáloghitelek

Többféle hitel, és hitellehetőség áll a rendelkezésére ahhoz, hogy megvásárolja az álomingatlanát (vagy bővítsen, felújítson). Ismerje meg!

Személyi kölcsön

Szinte bárhonnan, pillanatok alatt hozzájuthat személyi kölcsönhöz, de érdemes a kockázatokat, a kötelezettségeket is megvizsgálni.

Bankszámla választás

Megszámlálhatatlan bank, megszámlálhatatlan bankszámla típusa közül nehéz kiválasztani az Önnek legjobbat, de segítünk.

Kik vagyunk?

Rumpler Gabriella

tanácsadó és back office vezető

Immár 12 éves szakmai múlttal segítem meglévő és leendő ügyfeleimet. Fordulj hozzám bizalommal!

Telek András

ügyvezető

Tíz éve döntöttem úgy, hogy számomra az ügyfelek a legfontosabbak, így létrehoztam alkusz cégemet. Keress bátran!

Steitz Péter

tanácsadó

Tapasztalt ingatlanosként vágtam bele a biztosítási szakmába. Célom, hogy minden ügyfelem egyéni, személyre szabott figyelemben részesüljön.

Ügyfeleink mondták

„Köszönöm a tanácsadást! Nélküled órák hosszat bolyongtam volna a különböző adminisztrációs útvesztőkben és bújhattam volna a netet a válaszokat keresve.” – K.A.
“Úgy érzem mindent megtettél azért, hogy kifizesse a biztosító a kárunkat. Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést.” – T.P.
“Teljeskörű, és részteles tájékoztatást kaptam. Nehéz lett volna mindennek utána nézni.” – N.B.