Sajnos az élet rendje, hogy előbb-utóbb kapcsolatba kerülünk az egészségüggyel. Lehet ez örömteli ok, mint például egy baba születése, viszont jellemzően inkább betegségek, sérülések miatt. És innen indul a lavina. Panaszok sora, elégedetlenség, időveszteség… Ismertük mi is ezeket. Viszont találtunk egy olyan megoldást, amely szerintünk igazán megoldást jelent. Most kiemelünk 3 igazán jó tulajdonságot a sok közül:

1. Már a megelőzésben is segít

A szolgáltatás alapú egészségbiztosítások egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte mindenhol járnak nekünk a szűrővizsgálatok. A statisztikák szerint sajnos Magyarországon kiemelkedően magas azoknak az aránya, akik rákbetegségben vesztik életüket. Ez szomorú. Viszont azt kevesen tudják, hogy a rák kezdeti stádiumban jó arányban gyógyítható. Viszont sajnos mi általában akkor megyünk orvoshoz, hogyha már baj van. Amennyiben van egy szolgáltatás alapú egészségbiztosításunk, akkor szinte rákényszerítjük magunkat arra, hogy szűrővizsgálatokra járjunk. Ezzel pedig gyógyulást nyerhetünk, hiszen az idő kiemelten fontos tényező, amikor az egészségről beszélünk. És, ha már az idő….

2. Nincs várólista

Borzalmas dolog amikor, valakinek szüksége van egy beavatkozásra, és ezt az orvos elmondja a szemébe. Mindenkit megráz egy kicsit. De nem sokkal utána érkezik egy újabb pofon, amikor elmondják: „Akkor előjegyezzük a műtétre?” Egy igen válasz utána jön a hidegzuhany. „Rendben akkor 4-5 hónap múlva reggel 6.45-re kéne bejönni éhgyomorra”

Viccesen fogalmazhatunk úgy is, hogy de jó, legalább van időnk felkészülni. De az egészséggel nem viccelünk. Az egészségbiztosítások esetén nincs ilyen hosszú várakozás, az esetek 90%-ában 1 héten belül van időpont, és sor kerül a műtétre. Hangsúlyoznánk, hogy ez nem a sürgősségi műtétekről szól, ha például az egynapos sebészetről, és társairól.

3. Az emberi bánásmód

Mindenki tudja, hogy pozitív környezetben, és hangulatban, gyorsabban lehet gyógyulni. Ha valaki a privát egészségügyet választja, akkor olyan kiszolgálásban részesül, és olyan kedves emberek veszik körül, amely ezt maximálisan elősegíti. Csak itt a biztosítása fizeti ki az alkalmanként 5 számjegyű összeget, és nem Önnek kell. És az előnyöket még tudnánk tovább is sorolni…

Amennyiben még több részletre kíváncsi, akkor keressen fel minket! Elkötelezett hívei vagyunk az egészségnek, és garantáljuk, hogy megtaláljuk azt a megoldást, amely segítségével Ön is a lehető legjobb egészségügyi ellátást tudja megkapni, a jelenlegi (valljuk be, rosszul működő) TB ellátás helyett.