Bármilyen furcsa is akadnak olyan biztosítások, amelyekre egész életünkben szükségünk lehet. Ez a gondolat arra késztetett minket, hogy összegyűjtsük, hogy melyek azok a biztosítások (nem megtakarítások), amelyekre egy adott életszituációban szükségünk lehet.

A kezdetek

Már egészen gyerekkorunktól érdemes rendelkeznünk pár biztosítással. Persze ilyenkor ez nem a mi feladatunk, hanem a szüleinkké. Az viszont fontos, hogy a gyermek is tudja, hogy van mondjuk egy gyermek megtakarítása, amelyből a felsőoktatását tudja finanszírozni, vagy egy lakástakarék pénztára, amiből lakás önereje lehet.

A fiatalkor évei

Igazság szerint az első dolgunk az lenne pénzügyi szempontból, hogy rendelkezünk egy balesetbiztosítással. Viszont, amint elhagyjuk a szülői házat, és albérletbe megyünk, akkor azonnal érdemes egy bérlői felelősségbiztosítást kötnünk, hiszen hogyha a mi laptopunk lesz zárlatos, és leégeti a házat, akkor bizony azt nekünk kell kifizetni. Erre való a biztosítás. Sőt, ilyenkor szerezzük meg az első autónkat is, tehát a KGFB (kötelezőbiztosítás), vagy a CASCO is elengedhetetlen szerződés. Mi segítünk ebben is.

Amikor szépen gyarapodunk

Életünk természetes része, hogy egyre inkább növekszik a vagyonunk. Mondjuk, megvesszük az első lakásunkat. Az egyik első dolgunknak kell hogy legyen egy lakásbiztosítás. Éves szinten 20-30 ezer forintról beszélünk általában, amely viszont több millió forint biztosítási védelmet ad nekünk. Ráadásul a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal találkozhatunk, ilyen például a szomszédnak okozott kár (eláztatjuk véletlenül), vagy mondjuk a kisállatbiztosítás is.

A nagy felhalmozás időszaka

Nagyon sokan előbb-utóbb vállalkozásba vágunk bele. A cégekre viszont számos veszély leselkedik. Ilyen például a vagyontárgyak megkárosodása, a székhely, vagy telephelyt érintő esetleges károk, vagy mondjuk hogy a termékünk hibás.. A vállalkozások nagyon szerteágazóak, és erre a magyar biztosítási piac felkészült, ahogy mi is a TEIB-nél. Ha vállalkozása van mindenképpen keressen fel minket, hogy teljesen levédjük a cégének minden ingóságát, és szellemi termékét is.

Az egészség mindennél fontosabb

Végezetül kor nélkül szeretnénk felhívni a figyelmet a magyar egészségügy hiányosságaira. Mindannyiunknak van legalább egy rossz tapasztalata, ami elkeserítő. És akkor a hálapénzről ne is beszéljünk….  Mi tudunk olyan megoldást, amely jóval olcsóbb, mint a zsebbe csúsztatott pénzek, és az ellátás színvonala is messze magasabb, mint az állami egészségügyben.

Bármilyen korban is vagy, biztos hogy keresztezik egymást az útjaink. Éppen ezért vedd fel velünk a kapcsolatot! Nálunk a biztosítás válogatott védelemmel jár Neked.